Beszámolók, Tapasztalatok, Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Megfázás és nátha ellen Gojival
Molnárné Tóth Petra – Dunakeszi

„A korábbi években rendre szenvedtem a megfázás és nátha kínzó tüneteitől, köszönhetően annak, hogy immunrendszerem nem működött megfelelően… Mindenképpen jó döntést hoztam, amikor a különféle immunerősítő készítmények helyett természetes megoldásként az Önök goji gyümölcsvelőjét választottam! Egy havi kúrát követően éreztem, azt is, hogy az általános közérzetem javult, energikusabb lettem.
A goji elmaradhatatlan étrend-kiegészítő, melyet a nátha és megfázás szezonjaiban a megelőzés érdekében, általános immunerősítésre fogyasztok: Eredménnyel!”

Goji gyümölcsvelő napi fogyasztása
Antal Erika – Bonyhád
„A goji gyümölcslé nem csupán egészséges, finom is! 1 éve, napi rendszerességgel fogyasztok gojit: Egészségesebb és kiegyensúlyozottabb vagyok, mint korábban bármikor – és ebben nagy szerepe van a gojinak!”

Őszi-téli immunerősítés méhpempővel
Ádám Béla – Sárvár
„Emlékeim szerint először egy őszi-téli időszak legelején fogyasztottam méhpempőt. Ez az időszak köztudottan az influenza és egyéb fertőző légúti betegségek időszaka. A pempőnek köszönhetően nem csak az influenzaszerű tüneteket kerültem el, de még az úgy szintén erre az időszakra jellemző lehangoltság, szomorkás hangulat sem vált jellemzővé. Észrevettem azt is, hogy egy hosszabb méhpempő-kúrát követően mintha élénkült volna a memóriám is! Minden tekintetben elégedett voltam az eredményekkel! ”

Frissesség méhpempővel
Sümegi Kriszta – Mezőkövesd

„Szerencsére sosem panaszkodtam arra, hogy testileg és szellemileg ne érezném magam jó formában. Mindig is ügyeltem a tápanyagok helyes pótlására, az egészséges életmódra. Mindez mit sem változott az 50-es éveimben… A tiszta méhpempőben egy olyan természetes kincsre leltem, mely egyszerre segít frissnek és energikusnak maradni a mindennapokban. továbbá biztos lehetek abban is, hogy immunrendszerem működése is egy plusz lökést kap a gélszerű, ragacsos anyag hatására! Nagyszerű étrendi kiegészítő, és nem hinném, hogy korfüggő lenne!”

Hatásos Noni Juice
Völcsei Elemér – Lajosmizse
„A noni juice működik! Amióta nonit fogyasztok sokkal ritkábban betegszek meg: Mindez arra utal, hogy a juice segíti felépíteni immunrendszeremet. Legutóbb akkor voltam beteg, amikor tél közepén úgy egy hónapon át nem fogyasztottam nonit. Több mint árulkodó összefüggés, ugye?!”

C-vitamin utánpótlás homoktövissel
Nagyné Piroska – Algyő
„A családban homoktövis fogyasztunk az immunrendszer támogatása érdekében. Szervezetünk C-vitamin szükséglete biztosított, hála a homoktövisnek!”

Homoktövis mindennap
Katona Sára – Devecser
„Amióta napi rendszerességgel adagolom a homoktövist, észrevettem, hogy bőröm tónusa, szárazsága és egészsége jelentősen változott pozitív irányba. Az első jeleket körülbelül 3 hét után véltem felfedezni.”

Flavin7 ital összetevői
Lieberné Zsuzsanna – Veszprém

„A bodza, a fekete szeder, vagy a vörös szőlő önmagukban, gyümölcsként fogyasztva is mindenki által elismertet egészséges táplálékok. Hogy mi a nagyszerű a Falvin7 italokban? Az hogy ezeknek az gyümölcsöknek az egészségvédő hatása együttesen, egy üvegcsébe van zárva! Megbízható és minőségi ital!”

Gyulladáscsökkentés Krill olajjal
Csucsai Zoltán – Eger

„Térdízületi gyulladásom panaszai 1 hét elteltével jelentősen javultak, köszönhetően a krill olaj kapszulák fogyasztásának.”

Tápláló Spirulina
Kovácsaién Irénke- Szolnok

„Vegetáriánusként keresve se találnék komplettebb és táplálóbb étrend-kiegészítőt, mint a Spirulina alga! Szervezetem szükséges, esetleges hiányzó tápanyagait biztos lehetek benne, hogy pótolni tudom az algákkal!”

Flavin7 ital mindennap
Tolnai Emese – Bodajk

„A Flavin7 italt szívesen fogyasztjuk a párommal, már csak az íze miatt is. Természetesen nem feledkezünk meg arról sem, hogy az italok igazi antioxidáns-bombaként funkcionálnak. Nálunk nem indulhat a nap 1 adag Flavin7 nélkül!”

Olajfalevél és az egészség
Pál István – Dunaújváros

„A vérnyomás szabályozására fogyasztok kiegészítő kezelésként olajfalevél kivonatot. 1 hónap alatt sikerült az orvosom szerint is beállítani a vérnyomásomat. Mi több, érzem magamon, hogy kiegyensúlyozottabb is vagyok, mint korábban!”

Fertőtlenítő propolisz
Borsos Zétény – Hévíz

“A propoliszt belsőleg és külsőleg egyaránt fertőtlenítő hatásai miatt használom. Utóbbi esetben gyakran öblögetek 2 dl víz és 20 propolisz csepp oldatával, a szájhigiénia támogatása érdekében.”

Emésztőrendszeri problémák ellen aloe vera
Balogh Emese – Budapest IX.
„Tavaly ősszel emésztőrendszeri problémákkal kerestem fel az orvosomat. A panaszaim ugyan a hasmenésre és a bélkorgásokra korlátozódtak, de senkinek se kívánok hasonlóan intenzív lefolyású tüneteket! Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy szerencsére nincs komoly egészségügyi problémám. A gyógyszerek szedése helyett az aloe vera segített! Bő 1 hét alatt szinte teljesen el is múltak a gondjaim, bajaim… Azóta rendszeresen tartok 1 hetes aloe kúrákat hetente, a megelőzés érdekében.”

Aloe juice
Tamás Károly – Paks
„Amióta aloe vera italt fogyasztok,néhány hét alatt vérvételi eredményeim is kimutatták, hogy a koleszterin-értékeim javultak, normalizálódtak. Ajánlani tudom mindenkinek!”

Energia növelése aloéval
Szalai Dániel – Budaörs
„Az aloe vera ital segített átlendülni a már-már krónikusnak tűnő fáradtságérzetemen. Kiváló energizáló italra találtam!”

Általános egészség javulása aloe verával
Katona Pál – Jászberény
„Az aloe verának köszönhetően a családban általánosan elmondható, hogy javult az emésztésünk, ellenállóbbá vált szervezetünk a közönséges megbetegedésekkel (mint pl. a nátha, megfázás) szemben. Mindemellett a hangulatunk és közérzetünk is pozitívan változott. A feleségem, és középiskolás nagy fiam esetében is elmondható mindez. Nálunk a nap nem indulhat aloe vera nélkül!”

Megfázás ellen Sambucol
Tolnai Gellért – Paks
„A feleségem és én akkor kezdtük el szedni a Sambucol készítményt, amikor nemrégiben elkaptunk egy meghűléssel, torokfájással járó fertőzést… Korábban 1-2 hét is eltelt, mire kihevertünk egy hasonló nyavalyát. Legutóbb 4 nap múltán már teljesen jól éreztük magunkat, köszönhetően a Sambucolnak! Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel, azóta megelőzési céllal fogyasztjuk rendszeresen!”

Sambucol a gyerekek jobb egészségéért!
Varga Mária – Budajenő
„A kislányomnak adtam először a Sambucol gyerekeknek ajánlott termékből. A lányom történetesen elkapott egy makacs megfázást, ami mellé ráadásul nagyon köhögött is. A korábbi pirulákkal ellentétben a Sambucol hatását már néhány nap elteltével észrevettem: a köhögés, csak úgy, mint az orrfújás alábbhagyott, a lányom közérzete is javult.
Hasonló problémák esetén már jómagam is fogyasztom a terméket, ugyanis rendeltem az Immuno Forte szirupból. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Jótékony bodza influenzaszerű panaszok, fásultság esetén
Somogyi Károlyné – Siófok
„Felnőtt fiamnak rendeltem jó pár dobozzal a Sambucol Immuno Forte szirupból: A fiamnak szüksége volt valami immunerősítő készítményre, ugyanis állandóan üzleti úton van, a világ különböző pontjaira utazik, ahol heteket is eltölt akár. Rendre panaszkodik, hogy a környezetváltozást nehezen viseli, elég gyakran érzi erőtlennek, fásultnak magát. Az influenzaszerű fertőzések is gyakran megtalálják 1-1 ilyen út során.
Ha nem is egyből, de szép fokozatosan eredményt hozott a Sambucol étrend-kiegészítő. A fiam nagyon hálás volt, de hát egy anya ott segít, ahol csak tud!”

Légúti panaszok ellen bodzakivonat
Gál Éva – Dabas
„Figyelemre méltó eredményeket értem el a bodzakivonattal: A torokfájás és orrdugulás ellen számomra maga a tökéletes segítség! Az egész családnak, sőt még a barátimnak is ajánlottam, mondván sok-sok kellemetlenséget kerülhetünk el a termék rendszeres alkalmazásával.”

Goji és az erőnlét
Dinnyési Péter – Érd

„Nem csak finom ,egészséges is! Régebben hallottam a Gojiról. Gondoltam kipróbálom. Már több éve szedem rendszeresen. Egészséges vagyok, és kiegyensúlyozott. Én a Gojank tulajdonítom mindezt!”

Látásjavulás, jobb egészség gojival
Tölgyesi Kornél – Budapest

„Az elmúlt 12 hónapban rendszeresen fogyasztok Goji bogyót. Azt vettem észre, hogy a látásom javulni kezdett, ráadásul úgy érzem sokkal több energiám van a mindennapi dolgokhoz. Nyugodtabb is vagyok, mintha stresszmentes lenne az életem. Nagy híve lettem a Goji berry-nek, olyannyira, hogy amint elfogy a meglévő adagom, máris beszerezem a következőt. Ajánlani tudom mindenkinek!”

Pozitív tapasztalatok a gojiról
Tárnoki Ágoston – Gödöllő

„Nemrég kezdtem csak el szedni a Goji-t. Az íze is nagyon jó, már alig várom a végeredményt, annyi jót hallottam jótékony hatásairól!”

Testsúlycsökkentés és kókuszolaj
Horváth Lajosné – Balassagyarmat

„Szűz kókuszolajat kezdtem el fogyasztani, hogy meggyorsítsam a fogyókúrámat. (Hetente több nap is edzettem és le kellett faragnom a kalóriákat, de így is hetente csak ¾ kilót fogytam, ami véleményem szerint nem állt arányban az erőfeszítéseimmel.) Alapos kutatás után elkezdtem naponta nagyjából 2 teáskanál szűz kókuszolajat fogyasztani, egyet reggel, egyet pedig este. Ezután kb. 2 és ¼ kilót fogytam hetente. Hihetetlen!
Azt is észrevettem, hogy több lett az energiám, csökkent az étvágyam (nem sóvárogtam az édességek után) és általánosan egészségesebbnek éreztem magam. Amikor elfogyott a kókuszolaj, a különbség érezhető volt. A cukor iránti vágyam azonnal visszatért, a súlyom újra gyarapodni kezdett és kevesebb energiám is volt. Nem éreztem jól magam. Lassan újra visszatérek a megszokott életmódomhoz, kivéve az edzőtermet. Ezentúl sétálni fogok és súlyt emelek Az én ideális kókuszolaj-terápiám a következő: a kókuszolajat a hűtőben tartom és kis gombócokat szedek ki belőle, amiket el tudok rágni. A 2 teáskanál csak hozzávetőleges mennyiség.

Dr. Earl Mindell a ‘Vitaminbiblia’ c. sikerkötet szerzője a gojiról
„Azt hiszem, a goji bogyó sokkal jelentősebb hatást fejt ki az egészségre, a közérzetre és az öregedés ellen, mint bármilyen más élelmiszer, gyógyszer vagy táplálékkiegészítő, amit az elmúlt 40 év során láttam.”

Frissesség, energia, noni
Péter István – Makó

„1 hónapja iszom a noni gyümölcslevet. Ez idő alatt észrevettem magamon, hogy még úgy is kipihentebb és frissebb vagyok, hogy ugyan úgy korán kelek, és későn fekszek, mint korábban. Valami megváltozott: A noni plusz energiával tölt fel a mindennapokban.”

Immunerősítés graviolával
Magyar Benedek – Budapest XVI.

„Az egyik külföldi ismerősöm mesélt a gravioláról. Korábban semmit nem hallottam róla, ezért felmentem az internetre, és alaposan utánanéztem a gyümölcsnek. Rengeteg pozitívumot találtam róla, ezért úgy döntöttem kipróbálom. Pont az ősz közepén jártunk, ezért szükség volt valami immunerősítő-csodaszerre, hiszen nem akartam drága gyógyszereket kiváltani. A graviola porított kivonatát rendeltem meg, és 1 héten át fogyasztottam teába téve reggel és este. Biztos vagyok benne ,hogy erősödött az immunrendszerem, hiszen sikerült átvészelnem az ősz hátralévő részét megfázás, nátha és láz nélkül! Továbbá azt tapasztaltam, hogy sokkal több energiával indultam neki egy munkanapnak, hogyha reggel graviolát fogyasztottam. Többször tartok egy évben, különösképpen a hűvösebb hónapokban amolyan sajátos „graviola-kúrát”: Ez lényegében abból áll, hogy a port teába teszem és maximum 1,5 hétig fogyasztom naponta. Érdemes kipróbálni!”

Egészség támogatása graviolával
Agócs Csaba – Nagytétény

„Sziasztok! Én már egy éve rendszeresen megrendelem a graviola gyümölcsvelőt. Egyszerűen imádom, igazi csodaszer! Minden úgy kezdődött, hogy elkaptam egy kíméletlen influenza vírust, ami szó szerint ledöntött a lábamról. Még orvoshoz sem tudtam elmenni, úgy kellett kihívni. A doktor azt javasolta, próbáljam ki a graviola gyümölcs levét, és nyugodjak meg, hamarosan jobban leszek tőle. Igaza lett! 3 nap múlva visszajött, és már egyből látta a tekintetemen, hogy kitisztult, és közölte, hogy túl vagyok a nehezén, még 1-2 nap és teljesen rendben leszek. Hozzátette azt is, hogy nyugodtan fogyasszam a graviolát az influenza-idények előtt, hiszen felerősíthetem vele az immunrendszeremet a vírusokkal és baktériumokkal szemben. Azóta így teszek!”

Emésztés támogatása graviolával
Lőrincz Zalán – Érd

„Amikor érzem, hogy valami problémám van az emésztéssel, nem tétlenkedek, elkezdek graviolát fogyasztani. Köszönöm, hogy Önöktől gyorsan és könnyedén meg tudom rendelni, és nem kell napokat várakozással eltöltenem – Amint megrendeltem, jóformán már érkezik is a termék! Ui.: Mindenkinek bátran ajánlom, akinek valamilyen emésztőrendszeri problémája adódik.”

Javuló általános egészség noni hatására
Budai Ibolya – Budaörs
„A noni juice fantasztikus változásokat hozott az életemben! Fél éve fogyasztom rendszeresen. Ez a csodálatos ital természetes módon támogatja egészségemet. Észrevehető, hogy ellensúlyozza fáradékonyságomat, az ízületi gyulladásokból adódó panaszokat, izom és ízületi fájdalmaimat. Továbbá, észrevettem azt is, hogy jobban tudok koncentrálni egy adott feladatra és az emésztési funkcióim is panaszmentesen működnek.”

Noni fogyasztása mindennap
Szentpéteri Klára – Pilisszentiván
„Nagyszerű, hogy a noni direktlé nem tartalmaz se édesítőszereket, se színezékeket. Minden reggel nyugodt szívvel indítom a napot a 20 ml nonival! Természetesen a kora esti órákban sem feledkezek meg a másik 20 ml-ről! Nem mondom, kellett egy kis idő ahhoz, míg a gyümölcslé jellegzetes illatát megszoktam, ám ezenkívül semmi nem gátolhatta, hogy napi rutinná váljon a noni adagolása!”

Fertőzésellenes grapefruitmag kivonat
Andrássy Béla – Zalaegerszeg

„Kezdődő orrmelléküreg gyulladásra korábban 1 héten át almaecetet használtam. Egyrészt mivel hallottam, hogy a betegség a kezdeti fázisban otthon is kezelhető, másrészt mivel szeretek kísérletezni a különböző természetes gyógymódokkal, így gondoltam teszek egy próbát a grapefruitmag cseppekkel. A tünetek (arcfájdalom, orrdugulás, nehéz légzés ) gyorsabban elillantak, mint azt gondoltam volna! Szájon át fogyasztva és az orr öblítésére alkalmaztam: 8-10 csepp 2-3dl vízben feloldva.”

Fertőzések ellen grépfrútmag kivonat
Tóthné Kovács Erika
Szeged
„Rendszeresen járok egy természetgyógyászhoz, különböző kezelésekre, terápiákra. Tőle hallottam először a grépfrút cseppekről, mint probiotikus „szerekről”… Mivel beszámoltam Neki arról, hogy férjemmel nagyon sokat utazunk külföldre, és az utazásaink során, különösképpen Európán kívül, ritka, hogy vagy a férjem, vagy én ne kapjunk el valamiféle vírus vagy baktérium okozta fertőzést. A természetgyógyászom, azt tanácsolta, hogy vigyünk magunkkal grépfrút cseppeket a hosszú utazásokra, és ha már csak pár cseppnyit feloldunk 1-2 dl vízben, már azzal elébe mehetünk az idegen paraziták fertőzéseinek…
…Mielőtt hosszasan bizonygatnám a grépfrútmag kivonatának jótékony hatásait, most csupán annyit mondanék, hogy a kivonat valóban nagyon erős kórokozó ellenes szer! Nekünk bevált!”

Gyomorpanaszok ellen grapefruitmag-cseppekkel
Szalai István – Ózd

„Grapefruitmag cseppeket használok megelőzés és kezelés céljából akkor, hogyha van valamiféle gyomorpanaszom. Nagyszerű termékről van szó! Biztos vagyok benne, hogy csupán akkor fogok orvoshoz fordulni ilyen jellegű panaszokkal, hogyha a grapefruitmag kivonata 1-2 napon belül sem enyhítené a problémámat… Habár ilyen még nem fordult elő, remélem nem is fog!”

Gránátalmalé otthon
Salamon Gyöngyi – Budapest XX.

„Végre van egy egészséges és teljesen természetes alternatívája a boltokban kapható gyümölcsleveknek! Ugyan már évek óta ismerem és fogyasztom a gránátalma italt, most jutottam el oda,hogy megosszam mindenkivel azt a gondolatomat, hogy feltétlenül ki kell próbálni a gránátalmalét! Különben is, a sok más egyéb gyümölcslé mellett ha más nem, egy próbát a gránátalma is igazán megér; aki pedig kipróbálja az biztosan nem fog csalatkozni. Rendszeres fogyasztásával az egészségre is jótékony hatást gyakorolhatunk. Azt olvastam róla, hogy manapság a „szupergyümölcsnek” tartják – Hát szerintem is az!!! Az én hűtőmben mindig van legalább egy gránátalmalé. Hogyha lehet mindig adagolok kisebb nagyobb mennyiséget belőle a turmixokhoz és egyéb italokhoz. El se tudnám képzelni a mindennapjaimat Nélküle!”

Fiatalos lendület és gránátalma
Szabó Katalin – Vác
„Nagyon szeretem az Önök termékét! A 70-es éveink közepén járunk a férjemmel, és kirobbanó egészségben és fiatalosan érezzük magunkat. Mindez nagyban köszönhető a gránátalmának!”

Jobb közérzet gránátalmalé hatására
Molnár Péter – Ózd

„Amióta gránátalmalét iszok, sokkal inkább úgy érzem, hogy feltöltődtem energiával és  kiegyensúlyozottabb is vagyok. Ráadásul imádom a gyümölcslé egyedi ízvilágát!”canstockphoto0553226

Arcápolás kókuszolajjal
Mátyás Tünde – Budapest

„Szűz kókuszolajat használok az arcomra naponta kétszer. Nem csak hidratál, de gyógyít is. Kitűnő bőrápoló.”

Bőrápolás, Pattanások kezelése kókuszolajjal
Vincze Szilárdné – Kaposvár

„Miután megrendeltem, egyből kipróbáltam. Az arcomon bemasszíroztam egy keveset lefekvés előtt. Valami csodálatos, amit művelt a bőrömmel! Valóban fertőtlenített, pedig nagyon érzékeny vagyok a pattanásokra, és mégis egy olaj segített. Hihetetlen! Soha nem volt még ilyen sima és puha az arcbőröm mint másnap reggel.  Új pattanás sem jött elő,  ellenben a régebbiek gyulladását szépen levitte a kókuszolaj. Ez egy igazi csodaszer, teljesen odavagyok érte. Szerintem a több tízezres krémeknél sokkal többet ér, és még olcsóbb is.”

Pozitív tapasztalat a kókuszolajról
Aranyosi Bence – Budapest

„Imádom a kókusz illatát, a kókuszos finomságokat. Nem is tudtam hogy mennyi mindenre jó a kókuszolaj, egészen addig amíg ki nem próbáltam.”

Legyengült immunrendszer támogatása méhészeti termékekkel
Mezei Pál – Cegléd
„Vezető beosztásban dolgozok egy cégnél, így nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy kimaradjak a munkahelyemről. Egyik nap azonban megtörtént a legrosszabb. Szó szerint nem bírtam kikelni az ágyból! Valami vírusos nyavalya támadhatott meg – hasogatott a fejem, borzasztó volt a közérzetem, és még a lázam is felszökött. Kénytelen voltam betelefonálni a főnökömnek, hogy nem tudok bemenni dolgozni. Hála az édesanyám ajánlásának, na és persze a propolisz (és a méhpempő) hatásainak, másnap újult erővel vághattam bele a munkába. Nem akartam elhinni azt, hogy 24 óra alatt, mondhatni meggyógyultam!”

Propolisz tinktúra
Magyarné K. Tünde – Budakalász
„Közel egy éve használjuk különböző problémák és betegségek kezelésére a propolisz tinktúrát. Az elején még a patikában kapható készítményt vásároltuk, aztán lehetőségünk adódott arra, hogy nyers propolisz és alkohol segítségével elkészítsük a sajátunkat (aki esetleg nem tudná, már az interneten is számtalan recept található házilag készített propolisz tinktúrákról).
A tinktúra nagyon jó fejfájásra, megfázásra, influenzára, gyomorégésre. Külsőleg pattanások, horzsolások ellen, kisebb sebek fertőtlenítésére használjuk. Kimondottan alkalmas az immunerő növelésére, valamint megelőzésre az influenza szezonja alatt. Legutóbb, körülöttünk szinte mindenki influenzás lett, se a férjem, se én, se pedig a kislányom nem kapta el a fertőzést!”

Immunerősítés propolisszal
Albert Kamilla – Budapesz X.
„Rendszeres propolisz fogyasztó lettem. A barátnőim nagy részét is sikerült rávennem, hogy fogyasszák a terméket. Egy propolisz kúra felerősíti az immunrendszert, javít az általános egészség állapotán. Mindezt már a barátnőim is megtapasztalták! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki tenni szeretne a fertőzések és betegségek megelőzéséért.”

Jobb kedélyállapot krill olaj fogyasztásával párhuzamosan
Kovács Robin – Esztergom

„A krill olajnak köszönhetően javult az emésztésem, és a kedélyállapotom. Észrevettem, hogy nagyjából 6-7 nap után fejben is segített, sokkal tisztábbnak érzem a gondolataimat. Szubjektív nézőpont ide vagy oda, de valóban hatásos termék.”

Krill olaj vs. halolaj
Szendrei Ivett – Szolnok

„Korábban halolajat fogyasztottam, miután áttértem a krill olajra, saját magamon tapasztaltam a különbségeket. A krill olajnak nincs kellemetlen (hal)íze, és nem mozgatja meg a gyomromat sem, nem böfögtet meg. Ugye azt olvasni, hogy magasabb minőségű termék. Szerintem jól választottam!”

Manuka méz a sztárvilágban
„Az első dolgom azután, hogy, felkelek az az, hogy iszok egy pohár szénsavmentes vizet. A következő lépésen biztosan sokan megfognak lepődni: mindennap eszek 2 kiskanál manuka mézet!” – írja a ’Serve to Win’ című önéletrajzi könyvében Novak Djokovics, aki elismeri, hogy a mérkőzések alatt is szokott a mézből fogyasztani.

Torokfájás – fertőtlenítés manuka mézzel
Nagy László – Ózd

„Hónapokkal korábban kezdtem használni a manuka mézet. Napi rendszerességgel, a reggeli és esti teámba édesítőként teszek a mézből. Amellett, hogy a hagyományos cukrot ezen a téren egy természetes édesítővel helyettesítem, torokfájásnál, amint csak tehetem iszok egy ilyen teát, és máris érzem, hogy belülről nyugtatólag hat. Mintha azonnal enyhülnének a panaszaim! Megfigyeltem azt is, hogy a méhcsípés milyen jól kezelhető a manuka mézzel: 1 éjszaka alatt a duzzanat és a piros felület megszűnt a bőrömön!”

Jobb egészség manuka mézzel
Nagyné Julika – Agárd

„Az íze olyan mint egy közönséges mézé, a hatásai azonban igencsak különlegesek! immunerősítésre, az egészség általános javítása végett mindenkinek ajánlanám, hogy legalább próbálja ki! Csupán azt sajnálom, hogy nagyobb üvegben nem kapható!”

Influenza ellen manuka méz
Váradi Emil – Cegléd
„Van egy tuti biztos receptem az influenza szezonjára: 1 teáskanálnyi manuka méz, és ugyanennyi őrült, nyers fahéj keveréke távol tarthatja a fertőzéseket, megelőzheti a betegség kialakulását!”